Veelgestelde vragen
Heb jij vragen over ons deeg, verkooppunten of onze webshop? Hieronder vind je de meest gestelde vragen. Staat jouw vraag er nog niet bij? Stuur ons dan even een berichtje.
Lees hieronder meer over betalen, verzenden, houdbaarheid, allergenen, de winkels en overige veelgestelde vragen.
Betalen
Hoe kan ik bij jullie betalen?
In onze webshop kunt u gebruik maken van verschillende betaalmogelijkheden zoals iDeal en PayPal. In onze winkels en verkooppunten kun je altijd contant betalen en pinnen. Creditcard betalingen accepteren wij ook!
Verzenden
Wat is de levertijd? Wij werken samen met PostNL. De levertijd is 2 tot 3 werkdagen. Wij bezorgen in Nederland en België. Op werkdagen bereiden wij ons deeg vers en bieden dit zo snel mogelijk aan voor verzending. Jouw pakketje wordt vervolgens door PostNL zo snel mogelijk geleverd! Bestel je in het weekend, dan versturen wij je bestelling op maandag. Dit om versheid van onze producten te garanderen. Wel is het zo dat 98% van alle bestellingen de dag na verzending op het bezorgadres wordt afgeleverd. Doordat onze dough goed wordt verpakt en het ook buiten de koeling een tijdje houdbaar is, kun je er direct lekker van genieten! Ons deeg is trouwens het allerlekkerst wanneer het op kamertemperatuur gegeten wordt. Hoeveel bedragen de bezorgkosten? De bezorgkosten in Nederland bedragen € 4,95 per bestelling. Bij bestellingen vanaf € 25,00 zijn de bezorgkosten voor onze rekening. Voor België zijn de bezorgkosten € 9,30 per bestelling en nemen wij bij bestellingen vanaf € 40 de bezorgkosten voor onze rekening.
Houdbaarheid
Onze Cookie Dough is officieel getest op houdbaarheid en kun je best een tijdje bewaren, al lukt dat meestal niet, want voor je het weet is het op. Het deeg smaakt het allerlekkerste wanneer het op kamertemperatuur is. Je bewaart ons deeg het beste luchtdicht verpakt in de koelkast (van nul tot maximaal zeven graden) dan blijft het twee tot drie weken houdbaar. Diepgevroren is ons koekjesdeeg zelfs zes tot twaalf maanden houdbaar. Maar bewaar het wel altijd luchtdicht verpakt in de koelkast, anders droogt het uit.
Allergenen
Allergenen, hoe gaan jullie daar mee om?
De allergenen staan bij ons overal duidelijk op de website vermeld. Kijk dus altijd eerst goed welke allergenen er in welke degen zitten. Laat je ook goed informeren door iemand binnen ons team. Iedereen binnen het team is op de hoogte van de producten en adviseren je meer dan graag.
Ik heb een noten/pinda allergie. Kan ik dan bij jullie terecht?
We hebben diverse degen in ons assortiment die pinda en noten vrij zijn. Dit staat zowel op onze website als overal in onze winkel vermeld. Laat je door onze medewerkers goed informeren. Wij werken conform strikte HACCP normen. Ook proberen wij kruisbesmetting altijd te voorkomen. Alle producten worden wel in dezelfde keuken gemaakt. Als je een extreme allergie hebt kan je helaas niet terecht bij ons. Kijk gerust even op de productpagina's bij de allergenen, deze staan overal vermeld en laat je goed informeren door ons team.
Fysieke locaties
Hebben of willen jullie meerdere vestigingen?
Wij zijn de eerste Cookiedoughbar van Nederland en bezig met het realiseren van meerdere vestigingen in Nederland en België. We zijn druk bezig met het uitrollen van een franchiseformule. Mocht je interesse hebben om samen te werken met Baker’s Dough, mail ons dan info@bakersdough.nl. Wij vertellen je graag over de verschillende mogelijkheden. Daarnaast hebben we natuurlijk een heerlijke webshop.
Kan ik Baker’s Dough ook bestellen op locatie?
Dat is zeker mogelijk. Je kunt bijvoorbeeld een van onze boxen bestellen om uit te delen. Voor specifieke vragen en meer info hierover kun je het beste mailen naar info@bakersdough.nl. Uiteraard kun je ook online een bestelling plaatsen voor de boxen.
Ik krijg het deeg niet op, wat nu?
Geen nood! Het is een machtig fantastisch lekker product. Je kan het deeg even buiten de koeling houden. Wat je over hebt zet je terug in de koeling en je kan er maar liefst twee weken van blijven genieten. Het blijft rauw deeg dus zorg dat het goed gekoeld wordt als je het later wil opeten.
Veelgestelde vragen
Kan ik het deeg gewoon rauw eten?
Je kunt alle Baker’s Dough producten 100% veilig eten. Wij werken namelijk met de beste ingrediënten zoals (room)boter en gepasteuriseerde bloem. Er zit geen ei in onze Cookie Dough. Zelfs de bloem die we gebruiken heeft een verhitting gehad waardoor het veilig en 100% lekker is om te eten, zelfs voor zwangere vrouwen.
Ik ben zwanger, kan ik dit dan eten?
Ook zwangere vrouwen kunnen ons deeg volledig veilig eten. Eén tip, do not overdough it ;). Vol is vol en de rest kun je ook lekker de volgende dag opeten.
Ik ben vegan, kan ik dan bij jullie terecht?
Jazeker! Wij hebben een volledig vegan deeg met daarbij ook vegan toppings. Iedere eter kan dus bij ons terecht.
Kan ik jullie Cookie Dough ook cadough geven aan vrienden?
Jazeker. Indien gewenst kunnen wij onze cookie dough feestelijk voor je verpakken. Geef ons even een seintje, dan kijken we samen naar de mogelijkheden. Ook zijn er online giftcards verkrijgbaar in verschillende prijzen.
Kan ik een bestelling plaatsen voor mijn event?
Een bestelling doen voor een kinderfeestje, traktatie op het werk, bruiloft of voor welke gelegenheid dan ook is zeker mogelijk. Stuur ons gerust even een e-mail. Dan kijken we samen naar de wensen en mogelijkheden.
Kan ik bij jullie terecht voor een giftcard of cadough?
Natuurlijk! Want ook wij vinden een cadoughkaart van bakers dough een doughlicious idee! Ze zijn te bestellen in de webshop.