Veilig eetbaar koekjesdeeg
Eetbaar koekjesdeeg een echte delicatesse
Eetbaar koekjesdeeg is een populaire delicatesse die vaak wordt gebruikt als tussendoortje of als basis voor het bakken van koekjes. Het wordt gemaakt van dezelfde ingrediënten als koekjesdeeg, zoals bloem, suiker, boter en eieren, maar wordt niet gebakken voordat het wordt gegeten. Dit maakt het een lekkere en snelle optie voor mensen die snel zin hebben in koekjes, maar geen zin hebben om de tijd te nemen om deeg te maken en te bakken. Eetbaar koekjesdeeg wordt vaak verkocht in rollen in de supermarkt, maar dat is natuurlijk nooit zo lekker en vers als het eetbare koekjesdeeg van Baker's Dough ;) Ons eetbaar koekjesdeeg is is in verschillende smaken verkrijgbaar zoals chocolade chip, red velvet en brownie caramel. Er zijn ook veel recepten beschikbaar waar je eetbaar koekjesdeeg in kan verwerken. Je vindt er een aantal cookie dough recepten met eetbaar koekjesdeeg op in onze webshop.
De populairste cookie doughs
Veilig koekjesdeeg eten
Als je koekjesdeeg rauw wil eten, moet het deeg natuurlijk wel veilig zijn en aan een aantal voorwaarden voldoen. Normaal wordt in koekjesdeeg ei verwerkt. Aangezien het niet wordt gebakken, worden bacteriën niet gedood. Is het belangrijk dat er geen rauw ei in verwerkt wordt. Een ei kan besmet zijn met de salmonellabacterie. Wanneer je salmonella binnenkrijgt, kan je flink ziek worden. De cookie dough van Baker's Dough bevat ingrediënten die je veilig rauw kan eten. Je leest hier mee over onze cookie dough.
Eetbaar koekjesdeeg, Your Sweet Escape.
Het eetbare koekjesdeeg van Baker's Dough (wij noemen het volgende Amerikaanse traditie "cookie dough") is echt een traktatie. Voor jezelf, voor je vrienden of als traktatie op een feestje. Eetbaar koekjesdeeg deeg is een fantastische traktatie bij kinderfeestjes, baby showers en verjaardagen, maar wij bij Baker's Dough denken dat je er vooral lekker zelf van moet genieten, vandaar: Your Sweet Escape!