WINKELWAGEN


Prijs
Hoeveelheid

TOTAAL

0,00 Update winkelwagen

Prijs is exclusief bezorging, dit wordt toegepast bij het afrekenen. De bestelling wordt verwerkt in euro's.

ONZE COOKIE DOUGH: VEILIG EN VERRUKKELIJK

Jaah! Onze cookie dough kun je rauw eten. Deze vraag wordt ons regelmatig gesteld. Ons heerlijke koekjesdeeg voldoet aan het principe van de twee V’s. Het is Veilig & Verrukkelijk. Hoe dat precies in elkaar zit, leggen we je hieronder uit:

Duurzaam deeg, vers bereid

Duurzaam, daar gaan wij voor. Wij gebruiken dan ook zoveel mogelijk duurzame producten, van onze ingrediënten tot aan de verpakkingen. Ons deeg wordt vers bereid in onze eigen bakkerij. Het deeg is rauw, maar toch volkomen veilig. Onze cookie dough bevat namelijk geen ei. Daarnaast is ons biologische tarwemeel speciaal met hitte behandeld. Het meel is voor een korte tijd aan extreem hoge temperaturen bloot gesteld wat alle bacteriën dood zoals bijvoorbeeld salmonella. Zo kun jij onze cookie dough onbezorgd “rauw” eten zonder ziek te worden.

Tipje van de sluier

Ons recept gaan we natuurlijk niet vrijgeven, maar we lichten graag een tipje van de sluier op. Om onze cookie dough lekker romig te maken, gebruiken we roomboter! Ondanks dat het een duur product is, en dit steeds meer wordt vervangen door goedkopere alternatieven, doen wij geen concessies aan de smaak en kwaliteit van ons deeg. Daarom gebruiken wij altijd roomboter voor de echte volle romige smaak die het deeg hoort te hebben.

Vegan

Er is echter één uitzondering. Bij onze vegan smaak gebruiken wij een goede vervanging voor roomboter. Zo kun je als veganist ook volop genieten van onze heerlijke cookie dough.

Fairtrade chocolade

De chocolade die wij gebruiken is 100% Callebaut Chocolade. Callebaut chocolade is fairtrade en werkt aan een duurzame toekomst. Daarnaast is het dé nummer 1 chocolade van de wereld. Altijd een rijke smaak van chocolade en daardoor onwijs lekker.

Houdbaarheid

Onze cookie dough kun je best een tijdje bewaren, al lukt dat meestal niet, want voor je het weet is het op. Het deeg smaakt het allerlekkerste wanneer het op kamertemperatuur is. Je kunt het dan ook minimaal drie dagen buiten de koeling bewaren.

Je bewaart ons deeg het beste in de koelkast. Dan kun je het wel tot minimaal tien dagen bewaren. Diepgevroren is ons koekjesdeeg zelfs vier maanden houdbaar. Maar bewaar het wel altijd in een afgesloten verpakking, anders droogt het uit.