WINKELWAGEN


Prijs
Hoeveelheid

TOTAAL

0,00 Update winkelwagen

Prijs is exclusief bezorging, dit wordt toegepast bij het afrekenen. De bestelling wordt verwerkt in euro's.

Baker's Dough

Een uniek, Amerikaans concept waarmee in 2017 vanuit Rotterdam is gestart: Cookie dough als zoete verwennerij. Genieten van één of meer bolletjes koekjesdeeg in een bakje met toppings en eventueel een bolletje ijs naar keuze. Het concept bleek een groot succes in Amerika en nu ook in Nederland!

SWEET DREAMS ARE MADE OF THIS…

Toen ik opgroeide in Amersfoort, bracht ik talloze uren door met het kijken naar mijn oma die heerlijke desserts maakte van pure ingrediënten maar ook de lekkerste koekjes kon bakken. Daar is mijn passie voor koekjesdeeg ontstaan. Van haar heb ik de ins en outs geleerd om het deeg van koekjes te bereiden en op een creatieve manier te verwerken in heerlijke desserts. Ik zette altijd wat koekjesdeeg opzij voor mijn vader en moeder om te eten als zij thuiskwamen van hun werk en nam zelf stiekem ook een paar happen van het ongebakken deeg.

De momenten dat wij met het gezin zaten te genieten van de heerlijke zoetigheden die mijn oma maakte zijn mij altijd bijgebleven en hebben mij, toen ik mijn eigen gezin had, geïnspireerd om te blijven experimenteren met het deeg van koekjes. Het lijkt nu zo voor de hand liggend, maar in mijn jeugd was het revolutionair om koekjesdeeg rauw te verwerken in desserts en ijs.

In 2019 kreeg ik de kans om met Baker’s Dough als Master Chef te starten en werd voor mij een jeugddroom werkelijkheid. Mijn team bestaat momenteel uit 4 cookie dough lovers die samen met mij iedere dag weer de lekkerste verse cookie dough maken.

En natuurlijk zijn wij constant bezig om overheerlijke nieuwe smaken samen te stellen. Het afgelopen jaar hebben we belangrijke stappen gezet en hard gewerkt om onze formule verder te verbeteren. Onze producten worden gemaakt met voorgegaard meel, bevatten geen rauwe eieren en is qua samenstelling en smaak nog verfijnder. Hierdoor is het een echte zoete ontsnapping die je veilig kan eten en waar je nooit genoeg van krijgt.

Voor de komende jaren is het onze ambitie om in Nederland en België een netwerk van winkels op te zetten met ondernemers die net als ik fan zijn van cookie dough en die het heerlijk vinden om een eigen Baker’s Dough shop te runnen. Maar ook om met mij nieuwe combinaties en smaken te creëren. En wellicht zelfs samen, met een ijswinkel of een mooi koffiemerk, locaties te creëren waar mensen elkaar ontmoeten, inspireren en optimaal kunnen genieten.

Hoe heerlijk om te kunnen ontsnappen aan de waan van de dag en jezelf te trakteren op ons lekkere product.

Baker’s Dough: your own sweet escape!

Janet en team Baker's Dough