Het concept

What we dough

Het-concept-bakers-dough

Weet je nog? Hoe jij vroeger op je tenen naast je moeder aan het aanrecht stond, zodat je net met je vinger door de bak met beslag kon gaan; hoe je de spatel die je af mocht likken stiekem nog een keer zo rijkelijk mogelijk bedekte, zodra je moeder de keuken verliet… vanzelfsprekend was de beslagkom bij haar terugkomst stukken leger, terwijl jij misselijk achterbleef!

Is dit echt alleen een gevoel en fenomeen van vroeger?

Sinds wanneer gaat het bakken om de koekjes, en niet om het deeg?!

Ook wij zijn guilty en merken bij Baker & Moore dat iedereen maar wat graag van het deeg snoept zodra er een plaat koekjes in de oven moet worden geschoven! Maar als het deeg het lekkerste van de cake is, waarom dan niet vaker direct en zonder zorgen van deze goddelijke traktatie genieten? Of waarom zou je de cookie dough tussen het ijs vandaan blijven peuteren, als je ook gewoon alleen het deeg kunt eten… of met een heerlijke bol ijs er naast….

Dat fijne en herkenbare gevoel van vroeger aan de keukentafel bij je (groot)moeder, halen wij gewoon weer terug zodra je Baker’s Dough binnenloopt: waan je weer terug in dat moment waarop je stiekem je vinger dipte in de beslagkom, en besef dat er eigenlijk niets heerlijkers bestaat dan vers gedraaid koekjesdeeg; voel je thuis in de grote woonkeuken die Baker’s Dough’s huisstijl kenmerkt en creëer jouw eigen, vertrouwde deegcreatie in een hip jasje.

Het deeg wordt dagelijks vers gedraaid en wordt vervaardigd uit enkel de beste biologische producten, waarin onder andere gepasteuriseerde eieren en verhitte bloem een hoofdrol spelen.

Creëer bij Baker’s Dough in 3 simpele en snelle stappen jouw favoriete Dough met diverse toppings en extra’s. Neem je traktatie To Go, schuif bij ons aan tafel onder het genot van een goede kop koffie, show je creatie op Instagram of geef hem Cadough!

Alles kan, de mogelijkheden zijn eindeloos…..

Dough it your way!       #JUSTDOUGHIT

Create-it-yourself Bakers dough

Onze winkel