Questions & Answers

Questions-and-answers Bakers Dough

Welkom bij de eerste cookiedoughbar van Nederland!

Je kunt bij Baker’s Dough jouw ultieme deeg samenstellen d.m.v. heerlijke toppings en ijs (optioneel). Ook kun je bij ons terecht voor heerlijk vers gemalen Baker and Moore koffie en gebakjes TO GO.

NIEUW: Sinds 1 december hebben wij zowel een patisserie lijn voor de zakelijke horeca markt. Ook hebben wij een bakfiets die je kan inhuren voor jouw perfecte event. We verkopen ook bakken deeg die al klaar staan in de koeling (* ideaal om als cadough te geven of als dessertje voor de mensen thuis)

Hebben jullie ook zitplaatsen ?

Baker’s Dough is een gezellige authentieke winkel. We hebben diverse zitplaatsen waar je jouw dough creatie en een heerlijke warme drank naar keuze kan nuttigen. Naast grootmoeders keuken hebben we buiten ook een aantal terras tafels.

Kan ik bij jullie reserveren?

Het is niet mogelijk om bij ons te reserveren.

Kan ik jullie boeken voor mijn event?

Jazeker! Sinds december 2017 hebben wij een bakfiets. Wij komen dus naar jou toe! Check voor boekingen en meer info snel de ‘event’ pagina.

Is er altijd een rij bij jullie?

Het is altijd gezellig druk en we helpen dagelijks een hoop leuke mensen. In de wintermaanden hebben we geen rijen door de weeks. Maar wil je zeker zijn van een plekje, kom dan lekker vroeg genieten bij ons.

KAN IK ook een bestelling plaatsen via de site?

Dat is zeker mogelijk. Kijk even op de pagina ”trakteren” op het hoofdmenu van onze site. Hier kan je diverse boxen bestellen wanneer je bijvoorbeeld: een feestje hebt, moet trakteren op het werk, bij je collega’s of als je een (kinder) feestje hebt. Vul op de pagina het bestelformulier in en je ontvangt  zsm een bevestiging van ons.

Hoe kan ik bij jullie betalen?

Je kunt bij ons enkel PINNEN. Creditcard betalingen accepteren wij ook!

Kan ik Bakersdough ook bestellen op locatie?

Dat is zeker mogelijk. We hebben een fantastische rijdende winkel. Je kunt ons dus boeken voor al jouw events en partijen. Voor specifieke vragen en meer info hierover kijk dan even op de ”zakelijke” pagina of neem contact op via info@bakersdough.nl

Kan ik het deeg gewoon rauw eten?

Je kunt alle Bakers Dough degen 100% veilig eten. Wij werken namelijk met de beste gepasteuriseerde eieren, melk en bloem. Zelfs de bloem die we gebruiken heeft een verhitting heeft gehad waardoor het veilig en 100% lekker is om te eten, zelfs voor zwangere vrouwen.

Kan ik mijn dough meenemen naar huis?

Jazeker, je kan het deeg een aantal uur buiten de koeling houden. We raden aan direct bij aankomst thuis je deeg te koelen. Het blijft rauw deeg dus zorg dat het goed gekoeld wordt als je het later wil opeten. Je bewaart het mits gekoeld zeker 4 dagen.

Ik ben zwanger, kan ik dit dan eten?

Ook zwangere vrouwen kunnen ons deeg volledig veilig eten. 1 tip, do not overdough it ;). Vol is vol en de rest kun je ook gewoon lekker mee naar huis nemen om daar heerlijke koekjes van te maken samen met de kids.

Allergenen, hoe gaan jullie daar mee om?

De allergenen staan bij ons overal duidelijk in de zaak vermeld. Kijk dus altijd eerst goed welke allergenen er in welke dagen zitten. Laat je ook goed informeren door iemand binnen ons team. Iedereen binnen het team is op de hoogte van de producten en adviseren je meer dan graag.

Ik heb een noten/pinda allergie. Kan ik dan bij jullie terecht?

We hebben diverse degen in de zaak die pinda en noten vrij zijn. Dit staat zowel op onze website als overal in onze winkel vermeld. Laat je door onze medewerkers goed informeren. Wij werken conform strikte haccp normen. Ook proberen wij kruisbesmetting altijd te voorkomen. Alle producten worden wel in dezelfde keuken gemaakt. Als je een extreme allergie hebt kan je helaas niet terecht bij ons. Kijk gerust even in de zaak bij de allergenen, deze staan overal vermeld en laat je goed informeren door ons team.

Ik heb een ernstige allergie zoals coeliakie en/of notenallergie, wat nu?

We hebben een glutenvrij deeg in de zaak. De allergenen staan op onze website en overal in onze winkel vermeld. Laat je door onze medewerkers goed informeren. Wij werken conform strikte haccp normen. Ook proberen wij kruisbesmetting altijd te voorkomen. Alle producten worden wel in dezelfde keuken gemaakt. Als je een extreme allergie hebt kan je helaas niet terecht bij ons. Kijk gerust even in de zaak bij de allergenen, deze staan overal vermeld en laat je goed informeren door ons team.

Ik ben Vegan, kan ik dan bij jullie terecht?

Jazeker! Wij hebben een volledig vegan deeg met daarbij ook Vegan toppings. Voor iedere eter kan je dus bij ons terecht.

Ik heb een lactose en gluten allergie, kan ik dan bij jullie terecht?

We hebben een glutenvrij en lactosevrij deeg in de zaak. De allergenen staan op onze website en overal in onze winkel vermeld. Laat je door onze medewerkers goed informeren. Wij werken conform strikte haccp normen. Ook proberen wij kruisbesmetting altijd te voorkomen. Alle producten worden wel in dezelfde keuken gemaakt. Als je een extreme allergie hebt kan je helaas niet terecht bij ons. Kijk gerust even in de zaak bij de allergenen, deze staan overal vermeld en laat je goed informeren door ons team.

Kan je ook online bestellen?

Jazeker. Via Deliveroo! Kijk daarnaast ook even bij de pagina ”Bestellen” Je kan bij ons informatie inwinnen voor een cadoughbox of voor onze patisserie lijn voor de zakelijke horeca.

Hebben of willen jullie meerdere vestigingen?

Wij zijn de eerste cookiedoughbar van Nederland en bezig met het realiseren van meerdere vestigingen. We zijn druk bezig met het uitrollen van een franchise formule. Mocht je interesse hebben om samen te werken met Baker’s Dough, mail ons dan en vraag naar Paul.

Kan ik bij Bakers Dough ook deeg meenemen voor thuis of cadough geven aan vrienden?

Wij hebben hele leuke cadoughverpakkingen voor jouw persoonlijke cadough of voor thuis! Ook hebben we grote bakjes met kant en klaar deeg in de koeling staan die je mee kan nemen voor thuis.

Kan ik bij jullie terecht voor een giftcard of cadough?

Jazeker! Cadough kaarten die je zowel bij Baker&Moore en Baker’s Dough kunt uitgeven. Deze zijn in beide zaken te koop, vanaf 10,-.  Ook hebben wij een hele leuke merchandise wall, met daarin allerlei leuke gadgets voor thuis! Oftewel ook voor originele Cadoughs kun je bij ons terecht.

Wat is jullie telefoonnummer?

Wij hebben geen telefoon. Jullie kunnen alle vragen en zakelijke voorstellen via info@bakersdough.nl stellen.

Werken jullie ook samen met Deliveroo?

Jazeker! Check snel onze website en bestel binnen 1 minuut vanaf jouw luie bank. Kom voor de volledige experience inclusief ijs lekker langs bij ons in de zaak :).

Ik heb deeg over en krijg het niet op, wat nu?

Geen nood, het is een machtig fantastisch lekker product. Wat je over hebt neem je lekker mee naar huis. Zet het direct in de koeling en je kan er de hele week van blijven genieten. Hou er wel rekening mee dat het een rauw product is wat je snel moet koelen in de koeling.

Wat is de ultieme combinatie binnen het concept?

Ga naast je dough altijd voor een scoop ijs, vers fruit, diverse toppings en een heerlijke saus erbij. Deze combinatie is voortreffelijk en onweerstaanbaar.

Ik begreep dat jullie nog een zaak hebben?

Dat klopt, op de Westblaak 147 vind je Baker & Moore. Een leuke hotspot in hartje Rotterdam waar je terecht kan voor een heerlijke bak koffie, ontbijt, lunch & High Tea.