Foodtruck

Baker’s Dough op jouw evenement

Organiseer jij een festival, een (bedrijfs)feest of heb je een andere gelegenheid waar onze geweldige rijdende winkel niet mag ontbreken? Neem dan contact met ons op en check hier de mogelijkheden en de kosten. Naast diverse heerlijke Cookie Dough smaken, serveren wij op verzoek ook diverse taarten, brownies en andere desserts. En dat allemaal vanuit onze prachtige rijdende keuken.

Bekijk prijslijst Neem contact met ons op

Bakers-dough-bakfiets-catering-events

De ‘bakefiets’ op jouw trouwerij?
Yes I Dough!

Een unieke bruiloft?

Yes I Dough!

BESTEL JOUW BRUIDSTAART

Baker’s dough op de mooiste dag van jouw leven

Yes-i-dough-Bakers-dough-1

Yes-i-dough-Bakers-dough-2

Yes-i-dough-Bakers-dough-4

Yes-i-dough-Bakers-dough-3

De mooiste dag van je leven? Hét perfecte plaatje? Als liefde bij jou ook door de maag gaat, is jouw bruiloft niet compleet zonder “Yes, I Dough!”

Onze nieuwe “Yes, I Dough!”-lijn is in samenwerking met weddingplanner Be-trouw-baar  (link: https://be-trouw-baar.nl ) speciaal opgezet om ervoor te zorgen dat jouw bijzondere dag ook een smakelijke ervaring wordt om nooit te vergeten! Van de heerlijkste cookie dough creaties en cake pops gevuld met dough, tot unieke macarons en de prachtigste bruidstaarten met een koekjesdeegbasis: Je kunt het zo gek niet bedenken, of we kunnen het voor je draaien!

Een geheel verzorgde sweet table of juist een stoere bakfiets of truck op locatie? Alles kan!

Dus wil jij niet alleen een onvergetelijke dag, maar ook unieke smaaksensaties en watertandende plaatjes anno 2018? Neem dan eens een kijkje in ons aanbod en contact ons… want iedere creatie en bruiloft verdient natuurlijk een persoonlijke touch!

Pssst. Ook te boeken voor een ander feestje natuurlijk!

Neem contact met ons op